Mijn ouders, zusje en ik wilden graag een keertje op vakantie gaan naar een heel erg warm land en buiten Europa. Het liefst wilden we naar de 1 van de ABC eilanden. Natuurlijk is een vakantie daar naar toe zeer prijzig met 4 man. Daarom leek het ons verstandig om een jaar niet ver op vakantie te gaan, maar in Nederland op een camping zodat we geld achter konden houden voor het jaar erop. Al het geld wat we achter houden, kunnen wij boven op het budget gooien van volgend jaar. Een vakantie op een camping in Nederland is gezellig en je krijgt er een hechte band van. We zijn ergens dicht bij Amsterdam gegaan zodat we ook een beetje konden proeven van de Nederlandse hoofdstad.

Het volgende jaar

Het jaar dat we naar de ABC eilanden gaan is aangekomen. We hebben online gezocht naar leuke en goede deals om het beste naar de ABC eilanden te gaan. We hebben geboekt via abctravel. Via hier hebben wij alles in 1 keer bij elkaar geboekt. Zo hebben wij de vlucht, het hotel, uitjes etc. alles was gedekt en konden zo gewoon op vakantie gaan. Eerst alles onderzocht, en waar alles zat op het eiland. We hebben uiteindelijk gekozen voor Bonaire. We hebben online gekeken en wij vonden dat op Bonaire de mooiste natuur is en de mooiste omgeving.

De vakantie

We zijn met de auto naar Schiphol gereden omdat we via daar gingen vliegen. Onderweg hadden we nog een broodje gegeten bij een restaurant in Almelo. En daar hebben we ook nog een broodje voor iedereen voor onderweg gehaald. Iedereen had er natuurlijk heel erg veel zin in dus de tijd ging heel snel voordat we er waren. Toen we er waren hebben we het heel erg naar ons zin gehad. Het weer was er fantastisch. Het strand, de natuur, het weer, niks kon er eigenlijk beter. Alles liep zoals het hoort te lopen waar wij ook heel erg blij mee waren. We hadden geen problemen ergens mee.