Wat we doen

voedingsadvies

Tegenwoordig lijkt haast iedereen wel het wiel te hebben uitgevonden op het gebied van voeding. Iedereen denkt er weer anders over. Omdat meningen enorm verschillen en de feiten juist duidelijkheid geven, zijn wij er voor jou om al je vragen te beantwoorden. Dit doen we niet slechts eenmalig, je kunt vrijblijvend bij ons terugkeren. Lijkt het je leuk om een kennismakingsgesprek in te plannen? Wacht niet langer!

Wat is voedingsadvies?

We beginnen met het in kaart brengen van je huidige voedingspatroon. Vragen die we tijdens deze sessie gaan beantwoorden zijn onder andere wat je eet, wanneer je eet, hoeveel je eet, hoevaak je eet, hoevaak je aan eten denkt en of je graag voor jezelf kookt. Daarnaast kijken we niet allen naar voeding, ook water, slaap en rust worden in acht genomen. Hiermee krijgen wij een compleet beeld en kunnen wij een goed advies geven.

Werk het wel voor mij?

  • De kennismakingssessie is gratis en vrijblijvend.
  • Voel je geen klik? Geen enkel probleem. Het eerste gesprek is gratis.
  • Wij vragen je om na ieder gesprek een beoordelingsformulier in te vullen, om optimaal te leren van jouw ervaringen.
  • Wij gaan niet bepalen wat je wel en niet mag eten, het is en blijft een advies.

Wat ga ik eten?

Ook bij het maken van keuzes gaan wij je helpen. Vraag een vrijblijvend voedingsschema aan bij één van onze deskundigen.

Bereid je voor op resultaat!

Resultaat is beloofd en gaat er komen, en snel ook. Wij zijn overtuigd van onze methode en kunnen niet wachten om je te gaan helpen.

Specifieke wensen?

Laat het ons uiteraard weten, aanpassingen zijn altijd mogelijk en ook medische informatie is van groot belang voor ons.

Zie de wereld als een lopend buffet, schep op wat energie geeft.

 

 

Wat je er in stopt, zorgt voor het resultaat. Des te gezonder je leeft met de juiste voeding en patronen, des te fitter en beter ga je jezelf voelen. Eten en drinken staat in direct verband met onze algemene gesteldheid. We kunnen nou eenmaal niet van ons lichaam verwachten dat het goed voor ons zal zorgen als wij niet goed zorgen voor het lichaam. Het is dus een wisselwerking.