Over ons
Wat doet jouwvoedinginbalans?

Echte resultaten!

Behaal echte resultaten met reële doelen

Zet geen doelen die niet goed voor je zijn. Wees ten alle tijden realistisch in wat je kan bereiken in een bepaalde tijd. Met ambitieus zijn is vanzelfsprekend niks mis, maar wees hierbij wel voorzichtig. Het behalen van doelen kan enorm motiverend werken. Daar tegenover staat dat het zetten van te strakke doelen waardoor ze niet te halen zijn, demotiverend kan werken.

Ons verhaal

Waarom JouwVoedingInBalans?

Jouw Voeding In Balans is gestart vanuit de behoefte naar realistische informatie en hulp op het gebied van voeding. Veel mensen willen een levensstijl drastisch aanpassen, en duiken daarom meteen de sportschool in. Echter is de belangrijkste bouwsteen van een goede en gezonde levensstijl voeding. Het begint allemaal bij voeding. Door de juiste dingen in het lichaam te stoppen, bereik je de gewenste resultaten. Zoek echter altijd naar vertrouwelijke en goed onderbouwde informatie. Ook de voedingsindustrie is en blijft een verdienmodel, dus wees kritisch in wat je gelooft en waar je de informatie vandaan haalt.

Onze aanpak

Hoewel wij de juiste informatie over voeding al hebben, zetten wij jou als persoon en jouw behoeftes op de eerste plek. Wij zetten jou centraal om volledig aan je behoeftes te voldoen. 

Wat maakt JouwVoedingInBalans anders?

Het klopt dat er tegenwoordig veel bedrijven zijn die pronken met alle informatie over voeding. Maar laat dit nou juist de reden waarom Jouw Voeding In Balans is gestart.